Spíler

Juhász Péter felett győzött az elmebaj

Közzétéve: 2017. április 11. Szerző: Edward Blake

Korán reggel a Fidesz székházhoz vonult az Együtt. És ha már ott voltak, hát A4-es papírokat próbáltak kitenni. Ha ettől nem omlik össze Orbán és rendszere, akkor valószínűleg semmitől sem. Ennél talán csak az volt keményebb, hogy tegnap egy évek óta üres épületre – volt Rádió épülete – tűzték ki az EU-s zászlót.

Juhász a szokásos performanszát adta elő. Rendkívüli bátorsággal kamerázott. Később megérkezett kettő darab biztonsági őr, mivel két hülye aktivista átmászott a székház előtti kerítésen. Ekkor Juhász először a „nincs itt semmi látnivalóval” próbálkozott. Majd amikor ez nem jött be, azon kezdett el sikítozni, hogy az egyik biztonsági őr megrángatta az egyik aktivistájukat. Ezzel csak annyi volt a baj, hogy ő maga kamerázta épp, hogy a két biztiőr olyan másfél méterre állt tőlük. Majd amikor a biztiőr távozott annak rendje és módja szerint, belemondta a kamerába, hogy őket bizony megrángatták.

A legviccesebb rész azonban az volt, amikor Juhász megijedt, mert azt hitte, hogy még több biztonsági őr jön. Ez azonban elmaradt. És ekkor büszkén kijelentette: „Gyávák!”

A kis performansz csodálatosan bemutatja, hogy hol is tart ma a modern magyar baloldal. Ezt sikerült alkotni az Együttnek egy olyan témájában, ami nekik a legjobban testhez áll, ugyanis ha valaki, akkor ők egy budapesti liberális értelmiségi párt.

De legalább arra futotta Juhásztól, hogy megsértsen vagy 3 millió magyart:

„normális ember nem lehet azon a véleményen, amin Orbán van”

Gratulálunk az Együttnek! Ha ettől az erős provokátortempótól nem esik darabjaira az eddig is recsegő-ropogó-rogyadozó Orbán-rendszer, akkor semmitől!

Közzétéve: 2017. április 11. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr212416561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása