Spíler

TOP 5 MegaLOL a CEU-tüntetésről

Közzétéve: 2017. április 05. Szerző: OriginalSpíler

download_3.jpg

Nem könnyű ma ellenzékinek lenni. No, nem azért, mert a hatalom bármit is ellehetetlenítene. Megteszik azt saját maguk. Összeszedtük az öt legnagyobb balfaszságot az ügyeletes „törjön ki a frász-ügy” a felsőoktatási törvény elleni tüntetésről.

5. Ez a harc lesz a végső

Mint már annyiszor a tüntetők elhitetik magukkal, hogy most aztán vége. Eldördült az Auróra ágyúja, az utolsó rohamra kell indulni a Téli Palota ellen. Orbánék olyat tettek, amivel kihúzták a gyufát a szolnoki munkás és a szajoli földművesnél is. Egyenesednek már a kaszák, fenik már a flexeket, hogy végleg megdöntsék a népnyúzókat. (Snitt. Itt a kamera kimegy nagytotálra.) „Bassza meg, Bajnaira még összejött 100 ezer ember, most meg alig vagyunk már kétezren.

4. Mon amúri partizánok dala

Totális csőd az az ideológiai katyvasz, ami a tüntetők között (azon belül) van. Bár a nyugatot éltetik amerikai és EU-s zászlókat lengetnek. (Kérdés a trumpi vagy hillary amerikai zászlóról van szó?). Közben azért kibújik a szög a zsákból. Néhol előkerül a vörös zászló és fel-fel csendül egy Bella ciao. Hiába na, az internacionalista kulturális alap az azért szilárd.

3. Ellenzéki trollfészek

Nehéz az élete az ellenzéki tüntetőnek már csak azért is mert meg vannak áldva az ellenzék politikusaival. Az ellenzéki politikus legfontosabb tulajdonsága, hogy ott van mindenhol, amit nem ő szervez. Legyen az kormányrendezvény (lásd. Fütyülő Juhász) vagy ellenzéki tüntike. A CEU tüntetésen is ott volt az egész csim-bum cirkusz. A teljesség igénye nélkül néhány bomba név a tegnapi megmozdulásról. Ott volt Demeter Márta, Hiller István, Korózs Lajos, Gőgös Zoltán. Bokros Lajos, Demszky Oláf Gábor, a Momentumosok, Ikotity István és valahány név a naptárban.

2. Liberális X-Faktor

Az ellenzéki politikusoknál egy nagyszerűbb teremtménye van a Földnek az ellenzéki aggódó értelmiségiek. Belőlük sem volt hiány: Vásárhelyi Mária, Iványi Gábor, Dés László és a számtalan feltörekvő névtelen hős, aki 15 perc hírnévért fellépett a történelem X faktor színpadára. Persze sokat közülük már a válogatón kiszavaztak.

1. Ági van?

„Mi az hogy! Nagyon is!” A tüntetés megasztárja kétség kívül Kunhalmi Ágika volt, aki elérkezettnek látta az időt, hogy a forradalom élére álljon. Ő volt tegnap a nándorfehérvári diadal hőse és antihőse is egyben. Előbb kitűzte az EU-s zászlót a parlamentre, majd leugrott a nép közé szónokolni. Pontosan nem tudjuk, hogy mit mondott, de reménykedünk benne, hogy nem röhögte szét a mondandóját.

Hát így történt az aktuális forradalom. A rezsimdöntés érdeklődés hiányában végül elmaradt.

Közzétéve: 2017. április 05. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr6412402871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása