Spíler

Felháborító! Fejenként 6 milliót kell fizetnünk két bangladesinek, mert nem engedtük be őket

Közzétéve: 2017. március 16. Szerző: Hetty King

zt-150909-001-jpg_exact999x666.jpg6 millióba fáj a magyar államnak, hogy nem engedett be két bangladesi bevándorlót Magyarországra. Elképesztő!

A két bangladesi férfi 2015 őszén próbálkozott bejutni Magyarországra Röszkénél. Az ügyük hónapokig húzódott, majd egy szép napon a magyar hatóságok szépen visszatoloncolták őket oda, ahonnan jöttek: Szerbiába.

Na már most azt nem tudjuk pontosan, hogy bangladesi barátaink milyen útvonalat választottak kishazánkig. Az viszont egészen biztos, hogy közel 9000 km-t kellett menekülniük, és legalább hat országon kellett átmenniük, amíg Röszkére értek. Sajnos azonban egy országban sem érezték úgy, hogy biztonságban lennének.

Most Magyarországot éppenséggel azért meszelték el, mert sem Szerbiát sem az Európai Unió egyik tagállamát, Görögországot nem találták biztonságos országnak az emberi jogi bírák. Csoda, hogy a görögöket még nem evakuálták Görögországból, de nyilván Juncker elvtárs már intézkedett.

A bangledesiek ráadásul azt is nehezményezték, hogy a menekültszálláson nem volt internet és nem volt telefon – sőt, ezt kínzásként értelmezték. Szerencsére segítségére volt a bevándorlóknak a Soros György által támogatott Helsinki Bizottság is, ők látták el ugyanis a bevándorlók védelmét. Hála ezért nekik, remélhetőleg ez precedensértékű döntés, és jöhet mind a 160 millió bangladesi hozzánk felvenni a pénzt, ha úgy tartja kedve.

Külön vicc egyébként, hogy még az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának budapesti szóvivője is azt mondja:

„a magyar határt átlépő bangladesiek jelentős része már egy ideje Görögországban él. Sokukat gazdasági szempontok vezérelnek, nem háború elől menekülnek.”

Gratulálunk a 6 millióval gazdagodó bangladesi vendégeknek, az Európai Emberjogi Bíróságnak, és egyben köszönet a Soros-féle civileknek is!

Közzétéve: 2017. március 16. Szerző: Hetty King

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr212341875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása