Spíler

TOP 9 Párbeszéd Magyarországért logó a kreatív zseniktől

Közzétéve: 2016. augusztus 26. Szerző: Edward Blake

mockup_0.jpgNevet és logót vált a Párbeszéd Magyarországért. A 3 éves párt megérett a megújulásra. A legjobb logók közül válogattunk.

Igazán megpróbáltuk, de egyszerűen képtelenek vagyunk elmenni a Párbeszéd Magyarországért megújulása mellett. Az LMP-ből kiszakadt Párbeszéd Magyarországért ugyanis logót és nevet is vált. Legalábbis ezt írja a Mandiner bennfentes információra hivatkozva. Vagyis a csipet-csapatból valaki elkottyintotta magát, hogy itt bizony jelentős változások jönnek.

A stabilan 0 és 1 százalék között ingadozó párt tehát megújul, igaz ugyan még csak alig 3 éve létezik. De a baloldal ugye sosem újulhat meg igazán. Pláne, ha már az érdemi mondanivalóból kifogyott. A megújulás természetesen ezúttal sem személyi kérdés, hanem logó és névcsere. A Párbeszéd Magyarországért helyett immár csak Párbeszéd lesz a párt neve. Túl nacionalista volt ez a „Magyarországért”, lássuk be. De vége az unalmas szövegelésnek, lássuk hát az igényes pályaműveket.

9. Az SZDSZ szétrohadása

parbeszedjpeg.jpg

Személy szerint engem ez a kép nagyon megfogott. Már-már Geszti Péteri magasságúnak érzem az alkotást, ahogy az egykor meleg és színes gondolatvilágú SZDSZ egy fekete-fehér unalmas párttá vált. Ezt a zsákutcás evolúciót akarhatta bemutatni a szerző, sikeresen. Erre figyelmeztetheti a PM-et a tervező. Csodálatos alkotás, nagyon fájó, hogy nem lett befutó. 

8. Reptiliánokat is vár a ZÖLD párt sorai közé

parbeszed_2.jpgA logó valószínűleg egyben a reptiliánok melletti kiállást szimbolizálja, ezért alkothatta meg a költő ezt a maga köré csavarodó hüllőt. A reptiliánok évezredek óta küzdenek a jogaikért, hogy terraformálhassák a bolygót, és úgy látszik, hogy a politikai helyzet megérett arra, hogy ezt egy párt ma már nyíltan fel is vállalja. Bátor húzás, de lehet, hogy kifizetődik!

 7. A Párbeszéd ráhajt a Jobbik levagdosott vadhajtásaira

pm_white.jpgEgyszerűen képtelenség máshogy értelmezni ezt a nacionalista fennhangot, mint hogy a Párbeszéd markánsan jobbra nyitna és felszívná a Jobbikot puhánynak tartók táborát. Merész, ámde láttunk már ilyet az LMP-től, Scheiring Gábort ki is verte a frász. 

6. Belvárosi szabadkőművesek, szevasztok!parbeszed4.jpgElég egyértelmű utalás, hogy a Párbeszéd bejelentkezett a páholy nagymesteri címére. 

5. Zöld sasok, magasan szárnyaljatokparbeszedlogo_1.jpgKubatov Gábor ez után a fradisas láttán valószínűleg mind a tíz ujját megnyalta volna. De mi lesz így Szabó Tímeával, aki bevallottan újpesti?

4. Egy jó MDF koppintásparbeszed.jpgMilyen szépen is festene újra együtt a vörös szegfű és a piros tulipán. 

3. Párbeszédszabadságparbeszed_2_1_1.jpgEgy újabb személyes kedvenc ez a logó, amit készítője a Népszabadság legendás betűtípusáról mintázott és jó érzékkel ötvözte két Power Point szövegbuborékkal. Igényes, szép munka. 

2. A Paintartistparbeszed_logo.jpgNehéz ehhez mit hozzátenni, nem gondolta túl. 

1. A győztespm_logo_1.jpgEbben a végletekig kiélezett versenyben a fenti logó lett a győztes. Ami a fent felsorolt többi tervet elnézve kevéssé meglepő. Annak tekintetében viszont, hogy a komplett baloldal 2002 óta azzal szívatta a Fideszt, hogy lenyúlta a kokárdát, azért eléggé. 

Gratulálunk a győztesnek, akit 100 ezer forinttal jutalmaznak, hogy megalkotta ezt a zseniális alkotást. Megdolgozott érte. A pályaművekből kirajzolódott, hogy micsoda kreatív zsenik műveiben gondolkozik a Párbeszéd Magyarországért.
Közzétéve: 2016. augusztus 26. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr3411654140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása