Spíler

Ennyire ostoba vagy, LMP  

Közzétéve: 2016. június 07. Szerző: Edward Blake

image01.jpg

Rákapcsolt az LMP, de sajnos csak a hülyeségben. Az viszont legalább kiderült, hogy égető szükség lenne a szellemi hátországra az ökopártban. Egy sztori, amiben minden benne van, amit az LMP-ről tudni érdemes.

Zseniális videóra bukkantunk az LMP facebookján. Mióta Szél átvette a párt irányítását folyamatos performanszokkal bombázza a parlamentet. Most épp Fazekas „megtekintés” Sándor földművelésügyi minisztert interpellálta, hogy miért nincs több magyar zöldség-gyümölcs a boltokban. Mindezt úgy, hogy elővett egy kosarat, ami tele volt mindenféle földi jóval.  A társ nélkül maradt társelnök szépen fel is vezette, hogy a gaz Fidesz miatt vannak tele a boltok silány külföldi import termékekkel.

Felszólalásába azonban egy kisebb hiba csúszott. Ugyanis azt vetette a miniszter szemére, hogy miért van tele a bolt import körtével és őszibarackkal. Mire Fazekasnak több se kellett és elmagyarázta Szélnek, hogy bizony azért, mert az őszi barack, mint ahogy azt a neve is mutatja bizony ősszel terem, ahogy a körte se júniusi gyümölcs. BUMM!!!!

És ez a zöldpárt. Az ökopárt. Amelyik azt sem tudja, hogy az asztalán lévő gyümölcsök mikor teremnek. Ennyi eszed van Szél Bernadett, mondhatnánk Illés Zoltán módjára. De igazából ez a sztori sokkal szomorúbb ennél. Ugyanis jól mutatja, hogy az LMP mennyire urbánus párt is valójában és hogy mennyire létezik vidéken. Semennyire.

Viszont legalább most már világossá vált, hogy miről is beszélt Schiffer András a múlt héten. Ugyanis az előbbieket látva tényleg baromi nagy szükség lenne az LMP-ben valami értelmiségre, vagy szellemi hátországra, vagy mire. De legalábbis pár olyan emberre, aki odafigyelt környezet órán az általános iskolában.

Innen kívánunk sok sikert ehhez a kitartó és fáradalmas munkához Schiffer Andrásnak!

Közzétéve: 2016. június 07. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr668786876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása