Spíler

Gyurcsány-fanatizmus Őszöd után 10 évvel

Közzétéve: 2016. május 25. Szerző: Felicity Forever

gyurcsany_tanuvallomasa_lead_fill_850x370.jpgMint tudjuk 10 évvel ezelőtt hangzott el a modern magyar demokráciatörténet egyik, ha nem a legsúlyosabb beszéde, amiben Gyurcsány Ferenc olyan kijelentéseket tett zárt körben, mint:

„[…] elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.”

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.”;

„Jöttek páran, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország.”

„Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük.

„Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”

Ezen akkor sokan, sokfelé kiakadtunk (és azóta is), ismerjük a történetet, 72 órás ultimátum, bizalmatlansági szavazás, kivonulás, majd a végén gumilövedék, súlyos túlkapások, rendőri brutalitás, tömeges letartóztatások.

Ami a legdurvább, hogy Feri erre büszke. Életéből két dologra: Őszödre és a rendszeres bérmálkozásra.

10 év elteltével, úgy gondolta, hogy a Jobbikot is megszégyenítő cukivdeóval beharangozza a jubileumot.

Naivan azt gondoltam, nincs túl sok élő ember aki ezt még beveszi. Szomorú hír: van.

Alább egy kis szemezgetés a kommentekből:

„Egy igazán fontos beszéd történt akkor.... valaki , meg merte végre róni a , akár a társait is, hogy vége a lazsálásnak és a politikai taktikázásnak! Meló van gyerekek- nekem ez az üzenete annak a beszédnek!”

„Hajrá munkások!”

„10 éve végre megjelent egy politikus, aki elsőként merte megmondani az igazat!”

„Ez kell a népnek a zsivány Orbán és bérencei! Pedig lehetne az ország élén egy demokrata is Gyurcsány Ferenc személyében!!! Sokkal jobban élhetnénk és a jogaink is megmaradna! Hajrá DK !”

„Igazságbeszéd.”

„Csak is feribe bízom”

„Hajrá Fletó !”

„nagyon trippy lett feri gratulálok”

„Gyurcsány-t Jó embernek tartom. Nem vagyok politika párti de egyetértek vele !!!!”

A mostani videó azért is furcsa, hiszen Fletó többször hangsúlyozta, hogy a beszédet nem a nyilvánosságnak, hanem a belső körnek szánta. Most ugyanazzal akar kikapaszkodni a gödörből a bizalomvesztett, bukott politikus szerepéből, amivel 10 éve belelökte magát, fanatikusait, az MSZP-t?

KELL MÉG VALAMIT MONDANOM, ILDIKÓ?

Közzétéve: 2016. május 25. Szerző: Felicity Forever

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr168745448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása