Spíler

Éhezők viadala: Török Zsolt adományokért kuncsorog

Közzétéve: 2016. május 17. Szerző: Megagigatron

torok2.jpgTörök Zsolt pert vesztett és most adományokért kuncsorog. Azonban kiderült, hogy nem Selmeczi Gabriellának, hanem saját pártjának tartozik.

Török Zsolt, az MSZP volt szóvivője pert vesztett Selmeczi Gabriellával szemben, ugyanis valótlanul állította, hogy „Selmeczi Gabriella személy szerint is, a 3 ezer milliárdos nyugdíjvagyon lenyúlása után 500 milliárd forintért MOL-részvényeket vásárolt”. Ezért a bíróság 500 ezer forint pénzbírságra plusz perköltség megfizetésére ítélte.torok.jpg

Török Zsoca azonban valószínűleg megirigyelte Juhász Péter akcióját, aki 3 nap alatt 3 milliót gyűjtött, hogy a Rózsadombon tudjon megélni. És úgy döntött, hogy adományozóktól kér segítséget, hogy ki tudja fizetni a kérdéses összeget. Persze Török saját facebook posztjában már azért kér pénzt, mert „ki merte mondani az igazságot” és a fideszes bíróság ezért ítélte el őt. Egy apróságot azonban elfelejtett: az MSZP már egy hónappal ezelőtt kicsengette Selmeczinek a teljes összeget. Vagyis Török Zsoca most éppenséggel azért gyűjt, mivel saját pártjának tartozik. Ez ám a fordulat!

Persze nem ez az első eset, hogy a bajai videóhamisítási ügybe belebukott politikus pénzért kuncsorog. Ezt a műsort egyszer már eltolta. 2015 januárjában egy facebook bejegyzésében a baloldalt okolta amiatt, hogy neki minimálbérből kell megélnie: „Nekem ez személyesen is tragédia, hiszen én ezért olyan áldozatot hoztam, hogy most 66 ezer forintot keresek, míg az összefogást mantrázók 660 ezret.” Úgy tűnik a facebookos segítségkérés meghozza az eredményt, mivel egy héttel később már meg is érkezett a segítség Karácsony Gergely személyében. A PM-es zuglói polgármester nem hagyhatott veszni egy ilyen tehetséget! Török Zsolt állást kapott a zuglói önkormányzat egy cégénél, mint rendezvényszervező. És ugyebár a tehetséget meg is kell fizetni, így véget ért az „éhezés” és az MSZP-s politikus immár havi netto 206 ezer forintot vihetett haza.

Amúgy Török volt az, aki annak idején az Éhségmenetet szervezte. Azért az elég kemény, hogy Török Zsoca most már a kisemberekkel fizettetné meg, hogy szerencsétlen hülyeségeket beszél. Meglepődhetnénk ezen, de valójában a szocik világ életükben ezt csinálták. Szerencsére 2010 óta ellenzékből.

Közzétéve: 2016. május 17. Szerző: Megagigatron

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr88725318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása