Spíler

Így üzentek a lengyel futballszurkolók a bevándorlóknak

Közzétéve: 2015. november 03. Szerző: Koplárovics

w1.jpgA bevándorlóknak üzentek a lengyel futballszurkolók, és sokkal durvábbat, mint amire elsőre gondolnál. A németekkel ellentétben a sziléziai csapat szurkolói nem éppen szívélyes üzeneteket fogalmaztak meg.

A Breitbart.com számolt be róla, hogy a hétvégi Wrocław-Poznań lengyel bajnokin a Wrocław szurkolók elég keményen üzentek a bevándorlóknak. Nem aprózták el a lengyelek, a drapéria méretét jelzi, hogy 23-szor 15 méteres. A képen egy Szent György keresztes lovag áll, amint védelmezi Európát a bevándorlóktól.w2.jpg

A kép tetejére pedig azt írták: „Amíg Európát elárasztja az iszlám pestis”, alatta pedig a következő felirat volt látható: „álljunk ki és védjük meg a kereszténységet”.

A szurkolói tábor persze masszívan antikommunista is, egy korábbi mérkőzésükön készült ez a kép. A történethez tartozik, hogy Lengyelországban már nincs a szejmben posztkommunista baloldali, mivel egy hete a választásokon összefogva sem voltak képesek elérni a parlamenti küszöböt.

Közzétéve: 2015. november 03. Szerző: Koplárovics

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr268047364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása