Spíler

2025: Magyarország minden német menekültet befogad!

Közzétéve: 2015. szeptember 01. Szerző: Edward Blake

2025: Magyarország minden német menekültet befogad, akik nem kívánnak a Német Iszlám Államban élni. Magyarország példát mutat az európai értékekből és ugyanezt a szolidaritást javasolja a többi kelet-európai országnak. 

Soha nem látott migrációs hullám indult meg Magyarország felé, miután Németországban a Muzulmán Testvériség és az SPD koalíciója nyerte az alsóházi választásokat. Családok milliói keltek útra, egy jobb élet reményében. Ezek a német családok nem felejtették el azt, hogy Magyarország mindig is az otthona volt a németségnek. Ahogy azt sem, hogy a magyar állam nem csak a német egyesítés során játszott kulcsfontosságú szerepet, de a történelem folyamán többször is telepített le nagy létszámú német népességet országán belül.

Ma ezek a csillogó, kékszemű menekültek Hegyeshalomhoz érve ugyanezt követelik a magyar kormánytól. Nem akarnak ugyanis továbbra is egy kalifátusban élni. Nem akarnak egy olyan államban élni, ahol megszűnt a szólásszabadság, ahol megszűnt a vallásszabadság és nem tisztelik az emberi jogokat. Elsősorban a nők jogaik csorbultak, akiknek a jövőben kötelező lesz az utcán csadort viselniük. Ma már nem az a kérdés, ami alig pár éve volt, hogy jó döntés volt-e ilyen gyorsan bevezetni a női kvótát. De arra is emlékszünk, mi történt Kölnben, amikor kiderült, hogy egy asszony megcsalta férjét. A németeknek elegük van abból, hogy betiltották a sörfesztiválokat, ahogy abból is, hogy vége van a bajor virslievésnek, mivel a disznóhús fogyasztása tiltottá vált Németországban.

A németek úgy menekülnek, ahogy tudnak. A jól ismert dunai hajók immár nem a Dunakanyart fotózó turistákkal, hanem német migránsokkal vannak tele. De nem csak a vízen, hanem vasúton és autópályán is jönnek. Az M1-esen naponta akár 30 km-es kocsisorokra is számítani kell, a hajnali szembesütő nap miatt tömegesek a pályán a balesetek, a rendőrség ezért vizet oszt a nagy melegben rekedteknek.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a szokásos pénteki rádióinterjújában üzent: Magyarország mindig befogadta a németséget. Ez most sem lesz másként – mint fogalmazott. A kormányfő emlékeztetett, hogy volt ugyan, amikor a németek nem felpakolt Mercedesekkel, hanem tigrisekkel érkeztek, szerencsére ez ma már nincs így.  Orbán Viktor szerint: Magyarországot 5 évvel ezelőtt még mindig Európa fekete bárányaként kezelték és Brüsszelből oktatták, hogy milyen bevándorláspolitikát folytasson. Most azonban illene azoknak önvizsgálatot tartani, akik pár éve az európai szolidaritásból leckéztették Közép-Európát. Nem szabad, hogy az egyszerű németek fizessék meg vezetőik ostobaságát. Mint mondta: kvóták szerint osztják szét a németséget a vármegyékbe, és elsősorban oda telepítik majd le őket, ahol még jelenleg is élnek svábok.

Közzétéve: 2015. szeptember 01. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr947751874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása