Spíler

Valamiért azt hiszik, hogy jól járnak a menekültek befogadásával

Közzétéve: 2015. július 30. Szerző: HanSoloo

p1loacu41ukrr0bq9ayu.jpg

A svéd multikulti újabb szintet lépett: ingyenes buszbérletet kapnak a svédországi bevándorlók. Azt egyelőre nem tudni, hogy a bécsi példát követve a Kalmarban élő menekülteknek is Conchita Wurst hangja alapján kell-e majd a tömegközlekedési eszközökön tájékozódniuk. Ha ez még senkinek nem jutott eszébe, ezúton javasoljuk szeretettel.

A migrációs hivatal képviselője szerint a döntést főként az integrációs törekvések motiválták. Arra számítanak, hogy a mobilizáció megkönnyítése segíteni fogja őket abban, hogy több kapcsolatot építsenek ki az ország távolabbi részein. A másik fontos cél pedig, hogy javítsák a bevándorlók hangulatát, hiszen azt gyakran elrontják a végtelenségig elhúzódó bürokratikus eljárások.

Az iménti döntést olvasva - Fábry után szabadon - csak egy dolog jutott eszünkbe, “gyerekek, minden fasza”. Biztosak vagyunk benne, hogy ezután a bevándorlásprobléma, északi kollégáinknál legalábbis, végleg megoldódik (nem).  

Ne legyenek illúzióink, hasonlóan agyament ötletek gyártásából a hazai baloldal is jócskán kiveszi a részét. Néhány nappal ezelőtt a Párbeszéd Magyarországért képviselője jelentette be ugyanezt, vagyis hogy ingyenessé tenné a menekültek számára a budapesti tömegközlekedést. Ezek után már nem nehéz kitalálni, hogy KariGeriék pártja miért áll egy százalékon a közvélemény-kutatások szerint. Az viszont nem teljesen világos, hogy ezek az arcok vagy tanácsadóik milyen drogot használnak, mert a realitásokhoz az égvilágon semmi közük nincsen. Jól látható, hogy az eddigi liberális politikának milyen eredményei vannak, és sajnos pont Svédország a legjobb példa arra, hogy miért nem érdemes nekünk is ezen az úton végigmenni. A számok megdöbbentőek.

Svédországban egy köztörvényes bűncselekménynél kilencvenszer akkora a valószínűsége, hogy egy bevándorló követte el, mint egy svéd. Az öt évnél hosszabb börtönbüntetésre ítéltek több mint 50 százaléka muszlim. A nemi erőszakért elítélt férfiak több mint 80 százaléka bevándorló. Csak múlt héten 4 kézigránátos robbantás volt Malmöben, és idén ez már a 18. ilyen eset. Ehhez tudni kell, hogy a városban nagy számban laknak bevándorlók, egyes kerületekben arányuk a 80 százalékot is elérheti. De a kézigránátos robbantásokon kívül rendszeresek a lövöldözések és a gyújtogatások is. A példákat folytatni lehetne még Európa más országainak statisztikái között keresgélve is. 

Épp a minap jelent meg egy cikk a 444-en, bizonyítandó, hogy a svéd bevándorláspolitikának milyen hatalmas nagy eredményei vannak. A vicc az egészben, hogy a 10 oldalas írás épp arról adott tanúbizonyságot, valószínűleg akaratlanul, hogy hiába költenek a svédek csilliárdokat a bevándorlók integrációjára, az kurvára nem tud eredményes lenni. A cikkből ugyanis az derül ki, hogy a svéd állam, Magyarországgal ellentétben, a kérelmezők 75 százalékának adott menedéket 2015-ben. Ez a 75 százalék legalább két évig körülbelül havi 200 ezer forintnak megfelelő összeget kap. Ezen kívül két évig állami pénzen taníttatják őket szakmára, nyelvre, mely időszak alatt nem kell dolgozniuk. És mindezek ellenére mindössze 30 (!) százalékuk tud elhelyezkedni állandó munkahelyen vagy a felsőoktatásban. A svédek elvetemültségét mutatja, hogy ők erre az arányra nagyon büszkék.

Egy másik, említésre való pont a cikkben, hogy míg egy hónappal ezelőtt a 444 “Európai országok, ahol tényleg komoly gond a migráció” címmel hozott cikket, mára az ellenkezőjét írja, persze álságos felütéssel. “Ez nem jelenti, hogy Magyarországnak ne okozna problémát a hirtelen megjelent sok menekült, ne kellene ezzel foglalkozni. De a migránsok jó része még mindig nem ide vágyik, hanem menne tovább.” - írják. Gratulálunk a srácoknak, végre ők is eljutottak a probléma felismeréséig.

Ráadásként még megjegyeznénk – ha már a politikai korrektség határát úgyis régen átléptük –, hogy az Európában elkövetett terrorcselekmények több mint 90 százalékát itt élő, második, harmadik generációs bevándorlók követték el. Ha egy nagyon morbid viccet szeretnénk ellőni, akkor azt mondhatnánk, hogy most már a buszokon és a vonatokon is nyugodtan durrogtathatnak. Úgyis ingyen van.

 

Közzétéve: 2015. július 30. Szerző: HanSoloo

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr407664966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása