Spíler

WOW!! A Népszava sztárszerzője a Nemzetnél folytatja!

Közzétéve: 2015. június 02. Szerző: OriginalSpíler

Vajon tudja-e a gyanútlan Magyar Nemzet vásárló, hogy valójában Népszava Light-ot kap?! No pasaran?! Az antifasiszta sztár-népszavásnak sikerült! Betört a Polgári Napilapba!

Sokat ér a szavunk. Így hirdeti magát újabban a Magyar Nemzet. Hogy ez mennyire így van, mi sem bizonyítja jobban, mint az átigazolási szezon. Lajos napilapja hatalmasakat igazolt, így az idény végeztével. A Nemzet ugyanis annyira nem vett 180 fokos fordulatot, hogy sikerült megszereznie Markotay Csabát. Róla azt kell tudni, hogy korábban Lajos utánpótlásklubjánál, a Népszavánál volt szerkesztő.

Nézzük csak, hogy miket is írt korábban Markotay például arról, hogyan lőtték szét gumilövedékkel a békésen ünneplő tömeget 2006. október 23-án: „Október 23-án, a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján ismét az utcáé lett a főszerep, az összecsapások után 65 embert szállítottak kórházba. A tüntetőket és a Fidesz nagygyűlésének résztvevőit nem lehetett elkülöníteni. Az előzőleg a parlament környékéről eltávolított, engedély nélkül demonstrálók ugyanis éppen az Astoria felé hátráltak, amíg össze nem értek az ellenzéki párt nagygyűléséről távozókkal. A Fidesz brutális rendőrattakról beszélt, majd összekapcsolódtak a választások óta tartó fideszes vádak: a pénzbehajtás és a brutalitás.”

Mostanság persze már nem Demszky Gábor ülepének fényesre suvickolása a kedvenc időtöltése. Amióta a Polgári Napilapba ír, éppenséggel a hatodik cikket jelenteti meg az M4-es autópálya leállításáról, amit véletlenül a Közgép épített. Egészen biztos egy hasonló véletlennel van dolgunk, mint hogy a hetiválaszos Szőnyi Szilárdnak is amióta elengedték a láncát, hirtelen már nem csak a buzikat ekézi hétről-hétre, hanem a kormányt is. Véletlenek. Csak egy dolog miatt örülhetünk, hogy egy olyan kiváló szakember, mint amilyen Markotay Csaba, nem veszik el. Hisz tükörbe nézni még mindig könnyebb.

„A tüntetőket és a Fidesz nagygyűlésének résztvevőit nem lehetett elkülöníteni.” – Markotay Csabának ezt a mondatot lenne érdemes megkockáztatni a Nemzet véleményrovatában. Aztán érdemes lenne megnézni, hogy hány előfizető marad. Esetleg hányan érkeznek a Népszavától.

Közzétéve: 2015. június 02. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr167512026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása