Spíler

Nem a fólia „gyilkolt”

Közzétéve: 2015. április 28. Szerző: Flamand

Az ártatlan kaposvári trafikoslány halálára a liberális dögkeselyűk fénysebességgel csaptak le. A történet ma már ott tart, hogy a törvény „ölt”. A médiának, persze most sincs semmilyen felelőssége. Csak szűziesen szemlélik az eseményeket. Ők ott se voltak.

Mi aztán nem számítunk a trafikrendszer nagy híveinek. De nagyon úgy tűnik, hogy az ellenzéki média megint elvesztette a kapcsolatát a valósággal. Az ártatlan kaposvári trafikoslány halálára a liberális dögkeselyűk fénysebességgel csaptak le. A történet ma már ott tart, hogy a törvény „ölt”. Mit a törvény? Tudjuk, hogy a törvényt ki alkotta: a kétharmad. És akkor el is jutottunk a #köszOrbán-ig.

A Hír24 szerint szakértők már korábban figyelmeztettek. Az nem zavarja össze a médiát, hogy leginkább ők figyelmeztettek, nem a szakértők. Az egész kirablásos sztorit ők gründolták a semmiből, több lépcsőben.

  1. Kitalálták, hogy a trafikok valami „aranybányák”. Holott számítások szerint jó, ha a harmaduk nyereséges, vagy nullszaldós.
  2. Mivel hatalmas pénz mozog, így egyértelmű, hogy mindegyik egytől-egyig „fideszes kézben van”. Ez sem igaz, mert a hvg.hu számításai szerint nagyjából az 1%-uk került valóban pártemberekhez.
  3. A trafikrablásokról a 444 kevesebb mint 2 év alatt 33 cikkben számolt be. Úgy fest, mintha egyet sem mulasztottak el. Ezzel is azt a képet sugallták, hogy mindegyik trafik rendkívül zsíros falat lehet. És majd mindegyik írásban gondosan kihangsúlyozták, hogy a fólia miatt ezek az üzletek könnyű célpontok. A tévék dettó ugyanígy jártak el.
  4. Mindeközben az ellenzéki pártok nem győztek örömködni, ha egy trafikot megrongáltak, vagy kiraboltak. Szépen elültetve a fejekben, hogy „úgyis megérdemlik”.

Ezek után csak idő kérdése volt, hogy megtörténjen a tragédia. Meg is történt. A kaposvári támadó pontosan azt hitte, hogy ebből a rablásból fogja megalapozni a jövőjét. A média szerint azért ölte meg a trafikoslányt, mert nem akarta, hogy azonosítsa. A bolt be volt kamerázva, így fogták el a rablót. A média pedig újra arról szól, hogy a trafikrablás mekkora biznisz, és nem arról, hogy 22 ezer forintért ölték meg a trafikos lányt.

Arról persze a liberális orgánumok szintén nem írnak, hogy ilyenkor mit gondolnak a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésről. Pedig az méltó büntetés lenne, ahogy a szentkirályszabadjai gyilkos példája is mutatta.

Közzétéve: 2015. április 28. Szerző: Flamand

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr877405898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása