Spíler

TOP 5 műhiszti, amire már senki sem emlékszik

Közzétéve: 2015. március 27. Szerző: Edward Blake

Összeszedtük azokat az ügyeket, amelyek esetében az ellenzék teljesen biztos volt abban, hogy a Fidesz ezeket nem élheti túl. De a kormánypárt nem hogy túlélte a műhisztiket, ma már senki sem emlékszik rájuk.

Médiatörvény

A legkirályabb sztori talán a médiatörvény volt, rémlik bárkinek is? Fel tudja valaki sorolni milyen változásokat hozott? Egyáltalán nem gáz, mivel nekünk sincs fingunk se róla. Ellenben lehetett rajta fél évig rugózni, szájakat letapasztani, meg üres címlappal megjelenni. Kellett! Végülis a cucc arra jó volt, hogy fél Európa és a honi balos ellenzék önmaga paródiájává váljon, ha már másra nem.

Rendvédelmi dolgozók nyugdíjkorhatára

Árok Kornél? Emlékszel még rá? Ugye? Hát mi se nagyon. Pedig Kónya Péter és ő volt az, akik a legkeményebb tüntiket nyomták bohóccal meg szökőkúttá változtatott tűzcsapokkal. Azóta a rendvédelmisek szépen beletörődtek abba, hogy nem jár nekik többé az, hogy csak 20 évet kell dolgozniuk. Választaniuk kellett a nyugdíj és a munka között is. A balosok már vizionálták a katonai puccsot és újra tankokat álmodtak a Kossuth térre, a forradalom ellenben elmaradt. 

Választási regisztráció

Megvan még, hogy a Fidesz előzetes választási regelést akart bevezetni? Bizony, erre sem emlékszik már senki. Miután a Fidesz lejött a témáról egy hét alatt elült és az addig egységesen fellépő ellenzék úgy szétmarta egymást, hogy a jobbosok nem győzték szürcsölgetni a kávéjukat.

Új alaptörvény

„Az Alkotmány nem játék! Nem! Nem! Nem!” – skandálták a Fidesz székház udvarát elfoglaló „bátor fiatalok” (értsd az előbbi társaság). Hogy pontosan mi a bajuk az alaptörvénnyel az máig nem derült ki, ahogy az sem, hogy a szürkeállományon és a KDNP ászain kívül feltűnt-e még valakinek az a gigantikus változás, amit az új Alaptörvény hozott az emberek életébe. Lehet, hogy ezért nem lett sikeres ez a politikai téma, nem? Pedig a bukás megint csak garantált volt.

IMF-hitel

Világbanki kölcsön nélkül képtelenség finanszírozni ezt az országot, mert piaci bizalomra nem alapozhat ez a kormány – csengenek vissza a fülembe Petschnig Mária Zita mondatai. Ki emlékszik már erre? Pedig a balos közgazdák számára egyértelmű volt az államcsőd, ahogy arra is rátették a fél karjukat, hogy ’14-ben a kormány nem tud nyerni. Azóta persze nem hogy nyert a Fidesz, de még választási költségvetést se kellett csinálnia. A varázsgömb sajnos megint tévedett.

Amúgy mi a helyzet Várady Zsolt mindent elsöprő netes közösségépítő szuperportáljával? Ahol megszervezetődnek majd a szabadság kis körei. Tudja még valaki ki az a Várady Zsolt? 

Közzétéve: 2015. március 27. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr487308938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása