Spíler

Vigyázat spoiler-veszély!

Közzétéve: 2014. január 29. Szerző: OriginalSpíler

Vigyázat_spoiler-veszély.png

Aki nem látta az utóbbi idők egyik legjobb politikai sorozatát House of Cards-ot (az amerikai Netflix-en fut), az ne olvassa ezt a posztot most. Először töltse le nézze meg az első évad 13 részét és térjen vissza ide.

Az aktualitás az, hogy február 14-én (Valentin-napon?) jön a második évad, egyben mind a 13 résszel. Az első évad profi munka volt, nálam néha túllépett pár határt (Tóbiás József Pete Russo történet lezárása pl.), de ettől még zseniális. Kevin Spacey talán legtesthezállóbb szerepe a befolyásos politikus, aki nem egy hanem 2-3 lépéssel gondolkozik előre, racionálisan kezeli az érzelmi kapcsolatait is és csak a „célnak” szenteli minden figyelmét és befolyását. A többségi frakcióvezető-helyettes és az elnök bizalmasa nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy alelnök legyen. És az lett.

Innen indul a nagyon várós második évad, ahol még erősebben, még durvábban játszik Frank Underwood VP, aki a nézőkhöz, hozzánk való kiszólásaival magyarázza a történteket. Például: „Democracy is overrated”. Most mondja valaki, hogy nincs igaza.

Elég a szóból, itt a második évad előzetese, és legyen már február...

u.i.: tudtátok hogy volt egy eredeti brit House of Cards?

Közzétéve: 2014. január 29. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr755808992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása