Spíler

Petíció: Mondj nemet Kuncze Gábor elnémítására!

Közzétéve: 2013. október 25. Szerző: OriginalSpíler

Petíció_mondj nemet Kuncze Gábor elnémítására.png

Emlékeztek még arra, hogy 22 ezer bátor civil internetes petícióval mentette ki a Klubrádiót az NMHH karmai közül? Most újra csatasorba hívjuk azokat a jóérzésű embereket, akiknek még jelent valamit a jogállamiság. A Klubrádió vezetősége úgy látszik, megfertőződött az orbánista autoriter vírussal, és el akarja hallgattatni a sajtószabadság utolsó bástyájának utolsó tégladarabját, Kuncze Gábort. Ezt nem engedhetjük, nincs hova hátrálnunk. Ezért szinte szóról szóra a múltkori követeléseket követve az alábbi petícióval fordulunk a magyar nyilvánossághoz:

MONDJ NEMET KUNCZE GÁBOR ELNÉMÍTÁSÁRA!

A Klubrádió szolgalelkűen végrehajtva az Mesterházy Attila ukázát, megszűnésre ítélte a magyar sajtószabadság egyik utolsó bástyáját, Kuncze Gábor műsorát.

A Klubrádió semmibe veszi a hallgatók tiltakozását, eddigi pénzügyi támogatását, és lábban tiporja a legalapvetőbb jogállami elveket is.

Mesterházy Attila el akar hallgattatni minden ellenzéki hangot a baloldalon, hogy akadálytalanul kiépíthesse tekintélyelvű, önkényuralmi rendszerét.

Ne engedjünk a hatalmi önkénynek! Emeljük fel a szavunkat a legújabb kori zsarnokság ellen! Mondjunk mindannyian NEMET!

Aláírásommal támogatom a petíciót, amelynek célja a Kuncze-műsor megszüntetésének megakadályozása.

*(Aláírásommal egyúttal követelem, hogy az Európai Parlament alapjogi bizottsága azonnali meghallgatást tartson a témában, egyúttal teljhatalommal ruházom fel az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoportot.)

Közzétéve: 2013. október 25. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr485808951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása