Spíler

Gyurcsány a király, Fletó a Nemzet Színésze

Közzétéve: 2013. június 28. Szerző: OriginalSpíler

Gyurcsány a király, Fletó a Nemzet Színésze.png

Csávókáim. Lehet, hogy Gyurcsány egy döglött patkány esélyével vághatna neki a miniszterelnöki versenynek, de még ezzel együtt is a legtökösebb csókának tűnik az ellenzéki oldalon. Katus néni legszebb gyermekének egyértelműen tele van a töke azzal, hogy kimarad a balos koalíciós pettingből. Ezért aztán hónapokig zsarolta egykori szoci párttársait azzal, hogy nyilvánosságra hozza az őszödi kiszivárogtatók aktáit. Mivel a Heti Válaszban kiszivárogtatott infók nem hozták meg a kívánt eredményt, Feri taktikát váltott.

Nyomás alá helyezi a Nagy Korszakváltás napernyője alatt hűsölő baloldali tacskókat: ha nem veszik be a buliba a Demokratikus Koalíciót, minden héten vállalhatatlan stílusban mond vállalhatatlan dolgokat. Gyurcsányos emlékeztető oltást ad a szavazóknak, hogy a magyar baloldalnak esélye se legyen gyurcsánymentesítenie magát.

A taktika eddig sikeres. Sem Mesterházy alagsorokban zajló programalkotása, sem Bajnai paplan alatt elmotyogott Obama-szlogenjei nem ütötték meg a választók ingerküszöbét. Gyurcsány viszont sokadik alkalommal lopja el a show-t előlük. Hol homoklapátolással, hol stílusteremtő ordibálással, hol Bajnai kigúnyolásával és Kálmán Olga idegeinek cincálásával. Gyurcsány még Vadai vendégszereplése mellett is zúzós kis színész és manipulátor. Nagy kár, hogy mikor ennél összetettebb feladatot kapott, totál szétbarmolta az országot.

Közzétéve: 2013. június 28. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr285808882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása