Spíler

Ami sláger, az sláger

Közzétéve: 2013. június 24. Szerző: OriginalSpíler

Ami sláger, az sláger.png

Itt a nyár, és ha az ember éppen nem a túlélésért küzd a kánikulában, kedvére tobzódhat a számtalan öltözködési lehetőség közt, főleg, ha nő.  Járva-kelve a városban, láthatunk is néhány tüneményt.  Biztosan eljön az az idő is, amikor az öltözködés alapján nem tudunk különbséget tenni turista és bennszülött között.

Ahogy közlekedek, egyre inkább szemet szúr ugyanaz a pár jelenség, amit nem sikerül kinőni. Nem hiszek a népnevelésben, de talán érdemes szóvá tenni ezeket, hátha még nem merültek fel a polgártársakban.

Távol álljon tőlem, hogy a divatszakértő szerepében tetszelegjek, főleg, hogy nem is vagyok az, de van néhány észrevételem. Megállapításaim szubjektívek és a szempontok is, melyek alapján hozom őket, nevezetesen: hogy néz már ki!

Szóval:

  1. Keveseknek áll jól a fehér műszálas halásznadrág, egészségügyinek kinéző papuccsal, zoknival
  2. A strandruha strandra való
  3. Nem húzunk zoknit szandálba, még mindig nem
  4. Harisnyát sem
  5. A leggings nem nadrág, nyáron sem
  6. A szilikonpánt is látszik, de legalább erőltetett
  7. Ujjatlan férfipóló – értelmezhetetlen

És ez nem pénzkérdés, ugye?

Közzétéve: 2013. június 24. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr465808878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása